Johannas Möbeltapetseri Fd. Möbeltapetsören Stetin

Möbeltapetsören Stetin grundades av Sanna Stetin. Jag arbetade för henne under 3 års tid men sedan februari 2021 driver jag Johanna verksamheten vidare i egen regi och med nytt företagsnamn. Min yrkeskarriär som möbeltapetsör startade hos Lottas Tapetseri i Lidköping, där fick jag lära mig detta fantastiska och varierande hantverk. Hos Lotta jobbade jag under 4 års tid tills livet tog en ny riktning och jag flyttade till Göteborg. 

Att köpa begagnat är populärare än någonsin. Men ofta har möblerna sina skavanker och behöver en renovering, eller så har du fått ärva mormors gamla fåtölj men att tyget inte riktigt passar in i ditt hem. Där finns jag att hjälpa dig!

Nöjda kunder är mitt fokus!
Det kan vara omklädning eller stoppning som behövs för att din möbler ska få det utseendet du är ute efter. Vad som än krävs så utför jag arbetet noggrant med hög kvalitet.


Mina tjänster

En tapetserare gör stoppning, renovering och omklädsel av moderna och äldre möbler.Ett stort tekniskt kunnande, kvalitetstänkande och en känsla för form och färg är kraven.
Dina möbler ska utifrån dina önskemål bli en fröjd för ögat.